Accessibility tools

Sulje
Ajankohtaista | 10.1.2025

Sesonkirekrymme on auki – haemme kesäsesonkiin noin 100 työntekijää

Sesonkityöntekijät ovat meille tärkeä osa toimintaamme, sillä juomateollisuudessa juuri kesäsesonki on kaikkein kiireisintä aikaa ja apuvoimia tarvitaan. Haemme sesonkiin 2025 noin 100 työntekijää erilaisiin panimotoiminnan tehtäviin. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä muun muassa elintarviketuotannon, tuotekehityksen, logistiikan, myynnin- ja markkinoinnin sekä taloushallinnon parissa.

Sesonkityö sopii hyvin niin opiskelijoille kuin valmistuneillekin. Koska valmistamme myös alkoholipitoisia tuotteita, edellytämme hakijalta vähintään 18 vuoden ikää. Työjaksojen pituudet vaihtelevat tehtävän mukaan.

Olvin tarjoamissa sesonkitöissä pääset työskentelemään tunnettujen brändiemme ja tuotteidemme parissa osana positiivista työyhteisöämme. Olvilla työskentelemme turvallisessa työympäristössä ja kehitämme toimintojamme Lean-hengessä. Meillä on mahdollisuus haastaa sekä kehittää itseään omassa työssään. Sesonkityö Olvilla on loistava mahdollisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta sekä päästä tutustumaan historiallisen suomalaisen panimon toimintaan.

Moni työura Olvilla on alkanut juuri sesonkitöistä.

Tutustu olvilaisten uratarinoihin täällä: https://www.olvi.fi/yhtio/olville-toihin/uratarinat/

Kiinnostuitko?
Haku Olvin sesonkityöpaikkoihin on nyt käynnissä! Hakuaikaa on 28.2. saakka, mutta hakemus kannattaa lähettää pikimmiten, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.

Lue lisää ja hae kesätiimiimme täällä: https://www.olvi.fi/yhtio/olville-toihin/avoimet-tyopaikat/

Jaa

Aiheeseen liittyvää: Ajankohtaista