Raikas OLVI Summer Ale 5,0% ja tuliset kanavartaat
OLVI Summer Ale on kesäinen, raikas ja hedelmäinen olut, jonka aromissa voi maistaa myös yrttisyyttä. Hennon katkeran Alen makupariksi sopii loistavasti tuliset kanavartaat salaattipedillä.
Tuliset kanavartaat ja salaatti (4 hlö)
Vartaisiin: 2 kananrintaa, 1 rkl sriracha tai muuta tulista kastiketta, 2 rkl hunajaa, 1 rkl oliiviöljyä, ripaus savupaprikajauhetta, seesaminsiemeniä, suolaa ja pippuria, vartaita
Salaattiin: rucolaa tai baby pinaattia, kirsikkatomaatteja, punasipulia, 0,5 sitruunan mehu, 2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja pippuria
Valmistus:
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään ja levitä valmis marinadi pitkittäin suikaloitujen kanafileiden päälle. Anna kanojen marinoitua vähintään 30min. Laita varrastikut kylmään veteen.
- Lämmitä uuni tai grilli 200°C. Pujota marinoituneet kanafileet vartaisiin ja kypsennä noin 15-20min.
- Tee salaattipohja, leikkaa päälle tomaatit ja ohueksi silputtua punasipulia. Pirskottele päälle sitruunan mehu, oliiviöljyä sekä mausta oman maun mukaan suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää: Ruoka ja juoma